mklgltkn
Administrator
Mi 14T Pro (Rothko) PATCH BL LOCK DÜNYADA TEK TR TOOLS PRO’DA
İşlem için auth şarttır.
İşlem sıralaması:
9. Ay 2025 Güncellemesi almış ise Bu Method Olmaz Adb method yapabilirsiniz başka postta paylaştım o konuyu arayın.)
1-Eng romun içinde partition klasöründe global scatter dosyaları var 2 adet onları alın imagesin içine kopyalayın ve auth ile cihaza firmware upgrade seçili engyi atın.
2- Hyperos 2 benim sürekli kullandığım rom bu (
3-Cihaz fastboota kalacak rebootlayın nvdata düşücek endişe etmeyin
imei repair sekmesine gelin patch tiklerinin hepsini kaldırın düz şekilde çift imei yazın işlemi startlayın ve cihazı sadece yeniden başlatın.
Not: Degas modelide aynı metod ile olur.
İŞLEM İÇİN YETKİLİ HESAPLA ENG ATILMASI GEREK YETKİLİ HESAP İÇİN ULAŞABİLİRSİNİZ 0553 659 0144
Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir tüm sorumluluk sizlerindir. Lütfen telefonun orjinal imei numaralarını kullanınız.
İşlem için auth şarttır.
İşlem sıralaması:
1-Eng romun içinde partition klasöründe global scatter dosyaları var 2 adet onları alın imagesin içine kopyalayın ve auth ile cihaza firmware upgrade seçili engyi atın.
2- Hyperos 2 benim sürekli kullandığım rom bu (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) indirin ve ekstra fastboot flasher sekmesinden proleader tiklerini ve hemen altındaki country tikini kaldırın alt kısımdan ise reboot işaretini kaldırıp patch bl lock seçin sonra cihaza atın.3-Cihaz fastboota kalacak rebootlayın nvdata düşücek endişe etmeyin
Not: Degas modelide aynı metod ile olur.
İŞLEM İÇİN YETKİLİ HESAPLA ENG ATILMASI GEREK YETKİLİ HESAP İÇİN ULAŞABİLİRSİNİZ 0553 659 0144
Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir tüm sorumluluk sizlerindir. Lütfen telefonun orjinal imei numaralarını kullanınız.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: